allas_hu_logo
Tisztelt Ügyfelünk!
 
 
A hatályos Adatkezelési Tájékoztatónk 19.11. (korábbi verzióban 19.13.) pontja alapján tájékoztatjuk, hogy az allas.hu-t üzemeltető Net Performance Zrt. 2018. november 27-én megállapodást kötött a Jobinfo.hu Kft.-vel az allas.hu portál álláskeresők részére nyújtott szolgáltatásának és az ezen szolgáltatás iránt korábban érdeklődő, regisztrált álláskereső ügyfelek adatbázisának értékesítése tárgyában. Az allas.hu weboldal szolgáltatásai 2018. december 1-jével megszűnnek.
 
A Jobinfo.hu Kft. által működtetett jobinfo.hu weboldal több éves piaci tapasztalattal rendelkezik, az egyik legrégebbi álláskereső portál Magyarországon. Jelentős munkáltatói ügyfélkapcsolatai révén a legnagyobb és részletesen kereshető adatbázisával hatékonyan és eredményesen segíti az ügyfeleit az ideális állás mielőbbi megtalálásában. A mai napon 20.141 db állásajánlattal tud segítséget nyújtani az álláskeresésben.
 
A Jobinfo.hu Kft. – azon allas.hu-n regisztrált álláskereső ügyfelek részére, akik az adataik átadása ellen nem tiltakoztak – az álláskeresési szolgáltatást saját, a jobinfo.hu domainen keresztül elérhető weboldalán és rendszereiben biztosítja. A Jobinfo.hu Kft. kategória alapú álláskeresési lehetőséget biztosít, az allas.hu weboldalon korábban biztosított relevancia alapú keresés helyett. Kérjük, szíveskedjen elolvasni és elfogadni a Jobinfo.hu Kft. Általános Szerződési Feltételeit (amely ide kattintva érhető el: ÁSZF), valamint Adatkezelési Tájékoztatóját (amely ide kattintva érhető el: Adatkezelési Tájékoztató).
 
Az ügyféladatok és így az Ön személyes adatainak átadása még nem történt meg, az adatok kezelése a lentiek szerint alakul.
 
  • A hatályos jogszabályi rendelkezések alapján Önnek lehetősége van tiltakozni az Ön által a regisztrációkor és/vagy az álláskereső portál használata során az allas.hu-n rögzített, feltöltött adatok harmadik személy részére történő továbbítása ellen. Ezen esetben az Ön adatai nem kerülnek átadásra a Jobinfo.hu Kft. részére, személyes adatait az Adatkezelési Tájékoztatónkban rögzítettek szerint töröljük. Ugyanakkor az álláskeresési lehetőséget nyújtó szolgáltatást sem tudjuk a továbbiakban biztosítani az Ön részére, mivel az allas.hu szolgáltatásai megszűnnek. Kérjük, ezt fontolja meg, és ha nem kívánja az adatainak Jobinfo.hu Kft. részére történő továbbítását, úgy tiltakozását az alábbi linkre kattintva teheti meg jelen levél megküldésétől számított 30 napon belül (vagyis 2018. december 28-áig): torles@allas.hu
     
  • Amennyiben Ön jelen levél megküldésétől számított 30 napon belül (vagyis 2018. december 28-áig) nem tiltakozik az allas.hu-n rögzített adatainak Jobinfo.hu Kft. részére történő továbbítása ellen, úgy adatai a Jobinfo.hu Kft. részére továbbításra kerülnek. Ebben az esetben a fenti 30 nap leteltét követően adatai átadásra kerülnek a Jobinfo.hu Kft.-nek és az adatkezelési hozzájárulás visszavonását, adatainak törlését a Jobinfo.hu Kft.-nél kérheti. A szolgáltatásba történő első belépés alkalmával a rendszer automatikusan felajánlja Önnek, hogy fogadja el a Jobinfo.hu Kft. Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi Tájékoztatóját. De természetesen ezt most is megteheti az alábbi linkre kattintva: regisztráció

Mindaddig, amíg Ön nem fogadja el a Jobinfo.hu Kft. Adatvédelmi Tájékoztatóját és ez által nem ad kifejezett hozzájárulást személyes adatai kezeléséhez, azonban nem is tiltakozik az ellen és nem kéri adatai törlését, a Jobinfo.hu Kft. az Ön adatait a GDPR 6. cikk f) pontja alapján (az adatkezelő és harmadik fél jogos érdeke) kezeli.
 
  • Tájékoztatjuk, hogy a Net Performance Zrt. az Ön által az allas.hu portálon feltöltött személyes adatok kezelését mindkét esetben legkésőbb 2019. január 4. napján megszünteti, és személyes adatait rendszereiből törli.
 
Adatainak a Jobinfo.hu Kft. részére történő átadását követően Önnek lehetősége van keresni a jobinfo.hu valamennyi állásajánlata között. Az álláskeresés hatékonyságát úgy tudja tovább növelni, ha nemcsak Ön kereshet az állásajánlatok között, hanem lehetővé teszi a munkaadók részére – különböző szűrési szempontok alkalmazásával – az Ön elérését. Amennyiben a Jobinfo.hu Kft. ezen szolgáltatásával is élni kíván, kérjük töltse fel önéletrajzát, Jobinfo.hu weboldalon a következő linken keresztül: regisztráció
 
 
Sikeres álláskeresést kívánunk!
Az Allas.hu Csapata