GYIK
Elfelejtettem a jelszavam, mit tegyek?

Amennyiben elfelejtetted jelszavad, a Belépés menüpont alatt kattints az Elfelejtettem a jelszavam linkre, majd írd be az e-mail-címed, amelyet a regisztrációkor használtál. A rendszer automatikusan elküldi az új jelszót, amelyet a következő belépés után tudsz egy könnyebben megjegyezhetőre változtatni.

Módosítani szeretném a jelszavam, mit tegyek?

A jelszó módosítását a rendszerbe való belépés után a Profiladatok – jelszómódosítás linken teheted meg.

Elakadtam, hol tudok segítséget kérni?

Ügyfélszolgálatunk az ugyfelszolgalat@allas.hu* e-mail címen érhető el.

Milyen díjakkal számolhatok?

A munkavállalók és munkakeresők számára az oldal teljesen ingyenes.

Miért fontos, hogy a rendszerüzenetekre reagáljak?

A rendszerüzenetek célja a lehető legpontosabb és legfrissebb adatok biztosítása, hogy a munkavállalók és a munkáltatók is maximális elégedettséggel használhassák az oldalt.

Miért kapok hírlevelet

Amennyiben a regisztráció során bepipáltad a „hírlevél igénylése” mezőt, úgy a rendszerünk e-mailben értesít a számodra releváns új álláslehetőségekről.

Hogyan iratkozhatok fel a hírlevélre?

Regisztráció során, illetve a Beállítások menüpontban tudsz feliratkozni hírlevelünkre.

Hogyan mondhatom le a hírlevelet?

Az e-mail alján található „leiratkozás a hírlevélről” linkre kattintva.

Mobilról/tabletről is tudok jelentkezni és böngészni az állások közül?

Természetesen. Sőt, az oldal kialakításánál az volt a célunk, hogy akár útközben is egyszerűen és gyorsan össze tudd állítani a profilod, valamint jelentkezhess állásokra.

Hova töltsem fel az önéletrajzom?

Sehova! Mi és partnereink is abban hiszünk, hogy a tapasztalatok, képességek és ismeretek feltöltött kombinációja pontosabb képet mutat rólad, mint az írásbeli önéletrajz.

Miért fontos, hogy a képességeimet és tapasztalataimat felvigyem a rendszerbe?

Az allas.hu legnagyobb előnye, hogy a képességeidhez és tapasztalataidhoz leginkább illő állásokat jeleníti meg és rangsorolja. Így a megfelelő működéshez elengedhetetlen az ismereteid és képességeid megadása.

Miért fontos, hogy a profilomat maximálisan kitöltsem?

Minél több releváns információt töltesz fel a profilodba, annál pontosabb és személyre szabottabb munkalehetőségeket tudunk neked felkínálni.

Nem találom azt a #képességet, amit keresek

Amennyiben nincs a listában az adott #ismeret, úgy a beírt szöveg mellett lévő zöld + jellel tudod hozzáadni a rendszerhez, amely hamarosan aktiválódik a profilodban.

Hogyan tudok törölni egy #képességet?

A #képességre való kattintásnál válaszd ki a Törlés fület.

A későbbiekben frissíthetem a profilom?

A profil módosítására bármikor lehetőséged van. Viszont rendkívül fontos, hogy a profil frissítése esetén módosulhat a relevanciaértéked azoknál az állásoknál, melyekre már jelentkeztél, így azt javasoljuk, hogy minél több valós #képességet adj meg már a legelején.

Mit jelent a százalék az állások mellett?
A százalékérték azt mutatja, hogy az adott állás követelményei mennyire passzolnak a profilodban megadott képességeidhez, így mennyire vagy releváns az állásra.

Mitől függ az, hogy hány százalék relevanciát mutat számomra egy állás?

Minél több olyan tulajdonsággal rendelkezel, amelyet a munkavállaló követelményként vár el az adott álláshoz, annál magasabb százalékértékkel fogsz rendelkezni.

Mekkora százalékot kell elérnem, hogy releváns legyek egy adott állásra?

Ez teljes mértékben állás- és cégfüggő.

Miért jönnek fel számomra irreleváns állások?

Ez több okból is adódhat: 1. A profilod nem lett elég részletesen kitöltve, így az 1-1 megadott képesség alapján számodra kevésbé érdekes állások jönnek fel. 2. A munkáltató nem töltötte ki elég részletesen az adott álláshirdetést. 3. A képességeid, tudásod és tapasztatod alapján abba a munkakörbe is remekül beleillenél.

Miért fontos, hogy regisztrációnál pontosan töltsem ki az adataim?

A regisztráció során megadott elérhetőségen fognak keresni a munkáltatók, így rendkívül fontos, hogy valós adatok szerepeljenek a profilodban.

Hogyan jelentkezhetek egy állásra?

A #képességeid megadása és az oldalra történő regisztráció után a „Jelentkezem” gombra kattintva tudsz jelentkezni az állásokra.

Honnan tudom, hogy mely állásokra jelentkeztem eddig?

A már megpályázott állásokat megtekintheted a „Jelentkezéseim” fülön, illetve a listában külön színnel vannak jelölve azok a hirdetések, amelyekre már jelentkeztél.

Miért nem kapok választ a jelentkezésemre?

Az álláspályázatod közvetlenül a hirdetést feladó céghez érkezik meg, így a válaszadás lehetősége az ő kezükben van. A cégek HR politikájuknak megfelelően döntik el, hogy a jelentkezéskor vagy a toborzási folyamat végén értesítenek, továbbá akadnak olyan cégek is, akik nem tájékoztatják semmilyen módon a jelentkezőket.

Bármikor frissíthetem a profilomat?

A profilodat bármikor módosíthatod. Viszont rendkívül fontos, hogy a profil frissítése esetén módosulhat a relevanciaértéked a már megpályázott állásoknál, így azt javasoljuk, hogy valós #képességeket adj meg már a legelejétől fogva.

A profilom módosítása jár bármilyen következménnyel?

Igen, a profilod frissítése esetén módosulhat a relevanciaértéked a már megpályázott állásoknál, így azt javasoljuk, hogy valós #képességeket adj meg már a legelejétől fogva.


* Tájékoztató: Kérjük, a megjelölt e-mail címeken akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, ha egyetért az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakkal.